Telefonas:   +370 469 52804

Įmonės duomenys

  • Adresas
    Naglių g. 29, NIDA, NERINGOS SAV.
  • Pašto kodas
    LT-93123
  • Kontaktinis asmuo
    Gražina Starkuvienė, Savininkė
  • Telefonas
    +370 469 52804
  • Faksas
    +370 469 52532
  • Tinklalapis
  • El. paštas
  • Įmonės kodas
    152778352
  • PVM kodas
    527783515
  • Sodros kodas
    920513

Darbo laikas

  • Pr. 9:00-2:00
  • An. 9:00-2:00
  • Tr. 9:00-2:00
  • Kt. 9:00-2:00
  • Pn. 9:00-2:00
  • Št. 9:00-2:00
  • Sk. 9:00-2:00
Įvertinimas (12)
12 4 5

KURŠIS, kavinė - baras, restoranas Nidoje Banketai, furšetai, gedulingi pietūs, pokylių aptarnavimas, maitinimas Nida, vestuvių organizavimas Nidoje

Pačiame Nidos miestelio centre įsikūrusi kavinė - baras "Kuršis" savo lankytojus aptarnauja jau daugiau kaip 15 metų. Per šį laiką buvo suburtas kvalifikuotas virėjų kolektyvas bei darni padavėjų komanda. Jaukioje 200 vietų, 3 salių kavinėje - bare "Kuršis" rengiami banketai, proginiai vakarėliai, gimtadieniai, vestuvės, pobūviai, furšetai bei verslo pietūs. Karštieji patiekalai, užkandžiai yra ruošiami pagal klientų pageidavimus.

Veiklos apibūdinimas

http://www.kursis-nida.lt

 


Faksas (469) 52532
Mobilus telefonas (612) 18868
Žiemos sezonu (GRUODIS - VASARIS): I-VII: 10-22
Kavinė, baras, restoranas. Įvairūs patiekalai. Maistas išsinešimui
Banketų, furšetų, proginių vakarėlių, gimtadienių, vestuvių, pobūvių, gedulingų pietų organizavimas, aptarnavimas (apie 200 žmonių). Salės nuoma
Vasarą kavinė - baras klientus aptarnauja ir lauke (80 vietų)
Turistinių grupių maitinimas. Pagrindinis "Kuršio" tikslas - sotus ir patenkintas klientas
Firminis "Kuršio" patiekalas - sterko kepsnys su migdolų plutele yra laimėjęs geriausio karštojo patiekalo nominaciją Neringoje
Žuvies patiekalai (vidutinė kaina 10 Eur). Tradiciniai lietuviški patiekalai (cepelinai, kotletai, balandėliai) (vidutinė kaina 4,50 Eur)
Kiaulienos, vištienos, jautienos karštieji ir ant grotelių bei lavos akmenų kepami patiekalai (vidutinė kaina 11 Eur)
Pusryčiai, pusryčių meniu - kiaušinienės, omletai, košė, pusryčių rinkinukai (vidutinė kaina 3 Eur)
Karšti užkandžiai, šviežių daržovių salotos su krevetėmis, tunu, vištiena, užkandėlės su silke ir jautienos liežuviu, kepta duona (vidutinė kaina 3 Eur)
Trintų vaisių, plaktos grietinėlės, ledų desertai bei karštas obuolių pyragas (vidutinė kaina 2,50 Eur)
Spaudžiamos natūralios apelsinų sultys (kaina 2,50 Eur)
Darbo dienomis nuo 12 val. siūlomi kompleksiniai dienos pietūs (kaina 3,80 Eur)

Siųsti žinutę