Straipsniai
Kiaulienos troškinys su cukinija
Vos keptuvėje pradėjus čirškėti mėsos gabaliukams ir pasklidus skrudintų svogūnų kvapui, norisi plačiai praverti langą ir paleisti į pasaulį naminio maisto aromatą. Gražiai serviruotas stalas, švarūs indai, šviežiai pamerktos gėlės ir namie pagamintas troškinys - idealus būdas praleisti tingų vakarą.
Sudėtingumas: (patyrusiems)
Trukmė: 60 min.
Porcijos: 4
Reikia:
• 400 g kiaulienos nugarinės
• pusės nedidelės cukinijos
• vieno baltojo did. svogūno
• nemažos morkos
• šviežiai maltų juodųjų pipirų
• jūros druskos
• čili pipiro miltelių
• citrininių prieskonių mėsai
• žiupsnelio trinto česnako
• 1-2 v.š. grietinės
• stiklinės šviežiai trintų pomidorų
• v.š. alyvuogių aliejaus
• pusės stiklinės stipraus daržovių sultinio
• garnyrui: 150g virtų ryžių
Mėsą švariai nuplauti, nusausinti ir apkepti iš visų pusių keptuvėje be riebalų. Susmulkinti nuplautas daržoves: česnaką, svogūną, cukiniją, sutarkuoti morką. Įberti juos į keptuvę, prie mėsos. Įberti prieskonių - pipirų, druskos, citrininių ir čili. Išmaišyti viską.
Po 3-5 min. kepimo ant mažos ugnies supilti grietinę ir trintus pomidorus, šaukštą alyvuogių aliejaus, pagardinti sultiniu. Gerai išmaišyti ir uždengus dangčiu troškinti 25-30 minučių ant silpnos ugnies. Išvirti ryžius ir patiekti viską drauge.
Naujausi straipsniai
22Vas
Apleistos buhalterijos tvarkymas – paslauga, aktuali, kai kažkas kažką „pamiršta“ atlikti
Buhalterinė apskaita yra vienas iš svarbiausių procesų įmonės veikloje, anaiptol susijęs ne tik sureguliariu mokesčių mokėjimu. Tai – taip pat būtina sąlyga kalbant apie tolimesnes įmonėsplėtros...
Skaityti daugiau12Rugp
Kada geriau rinktis užuolaidų siuvimo paslaugą pagal individualų užsakymą?
Kada geriau rinktis užuolaidų siuvimo paslaugą pagal individualų užsakymą?Prekyboje rasite labai platų užuolaidų medžiagų pasirinkimą, didelę išties gražių ir stilingų spalvų bei raštų įvairovę....
Skaityti daugiau